Sedumdak subsidie

Steeds meer gemeenten geven subsidie op klimaatadaptatie en duurzaamheid. Een groen dak met sedum valt onder deze regeling. U kunt dus vaak subsidie ontvangen voor de aanleg van uw groen dak.

Omdat een groen dak niet alleen goed is voor uw woning, maar ook voor de omliggende woningen geeft de gemeente tot wel 50% subsidie op groen dak

Subsidie groen dak per gemeente

Groen dak onder zonnepanelen in Amsterdam

Subsidie ontvangen voor uw sedumdak?

Elke gemeente heeft haar eigen voorwaarden voor subsidie op een groen dak. Daarom is het subsidie-oerwoud niet altijd even overzichtelijk en kan een subsidie aanvragen voor een groen dak onnodig tijdrovend en ingewikkeld zijn. Daarom maken wij het u makkelijk.

Wij nemen de subsidie aanvraag uit handen

Wij regelen uw subsidie aanvraag voor uw sedumdak. Wij weten alles van de subsidieregelingen van uw gemeente. Dat is wel zo makkelijk en maakt het verduurzamen van uw woning nog aantrekkelijker. Als het mogelijk is kunnen wij ook uw subsidie aanvraag indienen.

Is uw dak klaar voor een transformatie?

Praat met een van onze experts
Een medewerker die achter zijn laptop zit met een mok met Solar Sedum erop.

Voorwaarden subsidie groen dak

Een vaak gevraagde voorwaarde hiervoor is dat de aanleg en het onderhoud wordt uitgevoerd door een erkend bedrijf zoals Solar Sedum.

Een Solar Sedum Energiedak voldoet aan alle regels om in aanmerking te komen voor sedumdak subsidie in uw gemeente. Dit komt omdat wij alleen met de beste kwaliteit materialen werken en de hoogste kwaliteit leveren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij zoeken het voor u uit bij de aanleg van een duurzaam dak

Vul het onderstaande formulier in en ontdek de subsidie die u op uw groene dak u kunt ontvangen. Daarnaast krijgt u gratis advies en een prijsindicatie voor uw woning.

Solar Sedum heeft veel ervaring en expertise in huis omtrent dakverduurzaming, groene daken en zonnepanelen. Wij zetten onze kennis graag in om u te adviseren en optimaal bij te staan bij de verduurzaming van uw dak.