Waarom Solar sedum

Wij zoeken altijd de beste oplossing voor uw dak. Zowel zonnepanelen als sedumdaken zien wij als een investering voor de toekomst. Dan wil je er zeker van zijn dat de producten lang mee gaan. Daarom werken wij alleen met producten van de hoogste kwaliteit, de langste garanties en het beste personeel. Dankzij onze jarenlange ervaring en het gebruik van de beste producten haalt u het meeste uit uw dak!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wie is Solar Sedum?

Solar Sedum neemt alles uit handen

Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop

Persoonlijke, betrokken aanpak

Solar Sedum, een sociale onderneming, gelooft dat er op daken een geweldige potentie ligt om de natuur terug te brengen in de stad en tegelijkertijd eigen duurzame energie op te wekken. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat we niet alleen waarde kunnen leveren voor onze klant, maar ook een positieve impact kunnen maken op onze maatschappij.

Daarom kiezen wij voor producten en oplossingen die goed zijn voor mens en milieu. Door middel van innovatie verfraaien en verduurzamen we het daklandschap. Zo gebruikt Solar Sedum gerecycled substraat en de duurzame zonnepanelen, om op die manier het duurzaamst mogelijke dakgebruik te realiseren.

Voor elk segment een Solar Sedum dak

Solar Sedum heeft de afgelopen jaren veel particulieren, VvE’s, Aannemers, Architecten, bedrijven en gemeenten geholpen met het verduurzamen van hun daken.
Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Waar het allemaal begon

2014

In samenwerking met studenten van de TU Delft wordt een nieuwe versie van het product van Solar Sedum, het Airframe, ontwikkeld.

2018

Met nieuw management is Solar Sedum klaar om Nederland te vergroenen. Ook heeft Solar Sedum al een aantal grote VvE's, scholen en bedrijven verreikt met een biodivers zonnedak.

2020

Er is een nieuwe versie van het Airframe ontwikkeld die nog beter zonnepanelen met groen dak integreert.

2022

We hebben het grootste groen/gele dak in de benelux geinstalleerd op het Snelliusdak van de Universiteit Leiden.

Heden

Solar Sedum is de expert in groen dak met zonnepanelen en help klanten door heel Nederland het beste uit hun dak te halen.

ONS TEAM

Neem contact op met ons team
Sluiten