ONS bedrijf

Waarom Solar Sedum?

Kwaliteit is bij Solar Sedum een kernwaarde. Zowel zonnepanelen als sedumdaken zien wij als een investering voor de toekomst. Dan wil je er zeker van zijn dat de producten lang mee gaan. Daarom werken wij alleen met producten van de hoogste kwaliteit, de langste garanties en het beste personeel. Dankzij onze jarenlange ervaring en het gebruik van de beste producten haal je het meeste uit je dak!
Kwaliteit is essentieel

Alleen de beste kwaliteit producten

Solar Sedum werkt met de hoogste kwaliteit materialen. In alle jaren van advies, uitvoer en installaties zien wij dat het gebruik van betere materialen leidt tot een duurzame en langetermijnoplossing met minder kosten en gedoe op latere momenten. Daarom werken wij met de beste merken, materialen en hoogste niveau partners om voor onze klanten de allerbeste ervaring te creëren, zowel nu als in de toekomst.
Zonnepanelen
Sunpower
De hoogrendementspanelen van het Amerikaanse merk SunPower zijn de beste panelen die verkrijgbaar zijn op de markt. Ze bieden een weergaloze garantie van 25 jaar op het product én een prestatiegarantie van 90% na 25 jaar. Deze panelen hoef je dus praktisch niet meer te vervangen. Er zijn verschillende variaties beschikbaar in de hoeveelheid Wattpiek. Natuurlijk aanpasbaar naar je wensen, allemaal van de hoogste kwaliteit.
Merk Sunpower
Watt 325Wp tot en met 400Wp
Levensduur Minimaal 25 jaar
Sedum
Sedumpluggen
Wij maken voor onze sedumdaken gebruik van de hoogste kwaliteit materialen. Ons sedumdak wordt laag voor laag op de bestaande dakbedekking aangelegd en is één werkend geheel. De eerste laag is een wortelwerende folie om uw dakbedekking te beschermen. Vervolgens worden er bescherm-, bevloeiings-, drainage- en filterlagen gelegd om de juiste waterhuishouding voor de dakbegroeiing te garanderen. Hier overheen wordt het substraat gestort dat als bodem dient voor de begroeiing. Dit substraat is gemaakt van 100% gerecycled bouwmateriaal. Dit zorgt voor een onderhoudsarme bodem voor de sedumbeplanting. In tegenstelling tot andere aanbieders, werken wij het liefst met sedumpluggen. Deze bieden namelijk het langst hoge kwaliteit. Sedumpluggen hebben twee jaar nodig om volledig dicht te groeien, maar bieden na deze groeiperiode de meest bestendige dakbegroeiing tot wel tientallen jaren lang.
Drie variaties, combineren mogelijk:
1. Standaard sedumbeplanting
2. Bio-diverse sedumbeplanting
3. Sedum met bij- en vlindervriendelijke beplanting

Solar Sedum neemt alles uit handen

Solar Sedum wil het graag zo makkelijk mogelijk voor je maken. Daarom kunnen wij alles uit handen nemen en optreden als hoofdaannemer in de verduurzaming van je dak. Daarnaast kunnen wij bijstaan in het aanvragen van subsidies, het terugvragen van BTW, het maken van constructieberekeningen, het onderhouden van bitumen, het installeren van groen in combinatie met zonnepanelen en al je andere wensen. Wij hebben jarenlange ervaring in alle aspecten van dakverduurzaming gebruiken deze ervaring graag in jouw voordeel. Hieronder volgt een overzicht van hoe het proces er voor je uit kan zien:

1. Telefonisch contact

Wij spreken graag uw persoonlijke situatie met u door en beantwoorden alle vragen die u heeft.

2. Advies op maat

We adviseren u wat de ideale oplossing is voor uw situatie, kijken naar uw dakconstructie, de waterafvoer en eventuele obstakels en bepalen zo de mogelijkheden om ervoor te zorgen dat u het resultaat krijgt.

3. Offerte

Wij maken een scherpe offerte voor u die aansluit bij uw wensen, op basis van het eerdere advies. Natuurlijk beantwoorden wij ook hierbij alle vragen.

4. Subsidies en vergunningen

Vergunningen, subsidies en alle overige benodigdheden voor een succesvolle installatie - wij kunnen alles voor u aanvragen, of u hierbij assisteren.

5. Snelle installatie

Wij installeren snel en goed. Onze vakmensen leggen kundig een kwaliteitsdak bij u aan.

6. Onderhoud

Solar Sedum voorziet in al het onderhoud van uw energiedak . Wij stemmen met u af wat er nodig is en hoe we hier invulling aan kunnen geven.

1
2
3
4
5
6

Voor elk segment een Solar Sedum energiedak

Solar Sedum heeft afgelopen jaren veel particulieren, VvE’s, scholen, bedrijven en gemeenten geholpen met het verduurzamen van daken.

Klaar voor de start?

Wij zijn klaar voor uw dak!

Solar Sedum heeft veel ervaring en expertise in huis omtrent dakverduurzaming, groene daken en zonnepanelen. Wij zetten onze kennis graag in om advies te geven en u optimaal te helpen uw dak te verduurzamen. Wij hebben sinds onze oprichting in 2012 veel particulieren, VvE’s, scholen, bedrijven en gemeenten geholpen. Is uw dak de volgende?