Groendak met zonnepanelen

Een groen dak met zonnepanelen gaat 2x zo lang mee, geeft tot 10% meer rendement en verkoelt uw woning. Hierdoor verdient u uw investering na 25 jaar tot wel 3 keer terug.
Ook een duurzaam dak?
Tekening van een huis met een groen dak en plantje in het midden

Hoe groen is uw dak?

Meer biodiversiteit en een koeler pand

1000 +

Woningen voorzien

Wij hebben veel ervaring

Tekening van een zonnepaneel met een zonnetje erboven

Heeft u al panelen?

Geniet ook van zonne-energie en betaal minder voor stroom

Van nature vol energie

Met Solar Sedum krijgt u een groen dak en zonne-energie

Groen dak met zonnepanelen

Medewerker van Solar Sedum op een dak die zonnepanelen installeert

Ja, een groen dak en zonnepanelen kan samen

Als u uw dak wilt verduurzamen moet u meestal kiezen tussen een groen dak of zonnepanelen. In vergelijking tot veel andere partijen integreert Solar Sedum beide technologieën optimaal, waardoor u geniet van alle voordelen van groen en zon.

Groter dan icoontje
Groter dan icoontje
Groter dan icoontje
Groter dan icoontje
Meer weten?

Volledige integratie

Een volledige integratie maakt optimaal gebruik  van de voordelen van een groen dak met zonnepanelen. Het sedum loopt volledig door onder de zonnepanelen, waardoor ze meer en heeft voldoende licht, lucht en water om goed te groeien. Bovendien verkoelen ze de zonnepanelen, wat meer rendement oplevert

Juiste Integratie van Zonnepanelen boven een groen dak met een Solar Sedum Airframe
Tekening van een formulier
1. U vult vrijblijvend het offerte formulier in
Een tekening vak een oude telefoon met twee conversatiewolkjes eruit
2. Wij nemen binnen 5 werkdagen telefonisch contact met u op
Een tekening van een wereldbol met plantjes uit de schoorsteen
3. U krijgt van ons een persoonlijk advies en een prijsindicatie voor uw dak

Wat zijn uw interesses?

Omdat iedereen andere wensen heeft.

Solar Sedum Energiedak
1 / 4

U bent?

Wij leren u graag beter kennen!

2 / 4
Solar Sedum Energiedak

Uw contactgegevens

Vul de onderstaande gegevens in zodat we contact met u op kunnen nemen.

Uw voornaam*
Uw achternaam*
Uw telefoonnummer*
Uw e-mail adres*
Solar Sedum energiedak
3 / 4

Uw situatie

Wij bieden u graag een oplossing op maat.

Solar Sedum Energiedak
4 / 4
Bedankt, uw reactie is ontvangen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Oops! Er is iets fout gegaan bij het invullen van het formulier. Onze excuses voor het ongemak

In alle jaren van advies, uitvoer en installaties zien wij dat het gebruik van betere materialen leidt tot een duurzame en langetermijnoplossing met minder kosten en gedoe op latere momenten. Daarom werken wij met de beste merken, materialen en hoogste niveau partners om voor onze klanten de allerbeste ervaring te creëren, zowel nu als in de toekomst. Zo voldoen Solar Sedum Energiedaken aan de benodigde NEN-normen, wat de kans op brandgevaar en storing minimaliseert.

Wij bieden een persoonlijke aanpak met een oplossing op maat

Omdat ieder dak anders is willen wij u en uw dak eerst leren kennen voordat we zonnepanelen met groen dak plaatsen. Daarom denken onze ervaren experts graag met u mee en bent u verzekerd van een eerlijk en realistisch advies. Zo zorgen wij ervoor dat u het meeste uit uw dak kunt halen!

Wij geloven in de kracht van de natuur!

De natuur heeft oplossingen om de houdbaarheid van de wereld te versterken. Daarom willen wij de natuur terug brengen in de stad en tegelijk meer duurzame energie opwekken door daken optimaal te benutten.

Wilt u u ook een duurzaam dak en tegelijkertijd genieten van de voordelen van groen en zon? 
Met een Solar Sedum Energiedak heeft u een dak om trots op te zijn!

Onze Google reviews

Apollo Hamburger

Het groene dak + zonnepanelen van Solar Sedum, ligt nu al 7 jaar op ons platte dak. De zonnepanelen hebben nog steeds een prima opbrengst en de sedum planten doen het jaar in, jaar uit, zon regen vorst en droogte overlevend nog alsof ze gisteren zijn geplaatst. Geen kale plekken, ook niet onder de panelen. Onze slaapkamer ligt onder het dak en na plaatsing van het groene dak merkten we in de eerste zomer al een groot verschil in isolatiewaarde het was een stuk koeler in de slaapkamer als de zon de hele dag op het dak had gebrand dan voor de aanleg. Over de service van Solar Sedum zijn we ook te spreken. Een vergissing gemaakt met onderhoudsafspraken wordt snel en coulant opgelost. De bijgevoegde foto's zijn van de beginperiode en van dit jaar.

Joris van Dongen

We waren specifiek op zoek naar een partij die zowel een groendak als zonnepanelen kon leggen. Bij Solar Sedum hebben we dit gevonden. Heel fijn in de communicatie en ze werken erg netjes. Het resultaat mag er wat ons betreft absoluut wezen. Nu na 2 maanden groeien de plantjes al mooi en we hebben al veel energie opgewekt met de uitstekend presenterende panelen.

Frans van den Berg

Heb nu ruim 3 maanden een groen dak gecombineerd met zonnepannelen en heb spijt dat ik het niet eerder heb gedaan. De communicatie vooraf, tijdens en na de aanleg is uitstekend. Na de aanleg nog wat puntjes, die snel werden verholpen. Ze maken gebruik van plugjes, in plaats van plaggen. Het duurt daardoor wat langer eer dat het dak helemaal groen is, maar het wortelt wel veel beter en is daardoor minder droogtegevoelig. Niet twijfelen, maar gewoon doen!

Jeroen Veldman

"Mooi om de mannen van Solar Sedum aan het werk te zien. Zorgvuldig werd een beschermfolie, worteldoek en substraatlaag gelegd. Dat was best spectaculair, met een grote kraanwagen in de woonwijk, die de bigbags op het dak moest legen. De zonnepanelen zijn mooi boven het sedumdak gelegen. Solar Sedum heeft op de schuur ook hetzelfde sedumdak geplaatst, waardoor ik het vanuit de slaapkamer kan zien groeien. In het begin lijken het weinig plantjes en bijzonder klein. Maar er zijn meer dan 1.100 sedumpluggen geplant (15-20 stuks/m2) en die zijn in enkele maanden al goed gegroeid. De rode split in combinatie met het groen-rood-geel-wit blad van het sedum begint er steeds mooier uit te zien. Ik ben er heel tevreden mee."

Sander

"Via Solar Sedum verduurzaming van mijn huis laten doen. Isolatie, groendak en zonnepanelen. Uitstekend werk, uitstekende service, van een jong en veelbelovend bedrijf, al met al zeer tevreden!"

Stefan Brakman

"Van tevoren heb ik met Solar Sedum een aantal keer overlegd over wat de mogelijkheden waren en daarbij werd telkens kundig en professioneel meegedacht met mijn wensen. De communicatie daarbij verliep altijd tijdig, vriendelijk en duidelijk.
We hebben uiteindelijk een (gedeeltelijk) groen dak laten plaatsen en zijn daar erg blij mee. Het plaatsen ging snel, zorgvuldig  en zonder overlast voor ons of onze buren. We wilden vooral een groen dak vanwege het verkoelend effect in ons huis en ondanks dat de plantjes nog flink moeten groeien merkten we het verschil al meteen. Het voelt alsof we er een kamer bij hebben gekregen in huis! Solar Sedum is niet de goedkoopste optie voor groene daken, maar juist gericht op duurzaamheid, niet alleen voor de beestjes en het waterbeheer, maar ook voor de kwaliteit en robuustheid van het groene dak zelf. Echt een aanrader!"

Robert de Vette

"Wij hebben in het najaar van 2020 ons platte dak laten voorzien van een mooie sedumlaag met verschillende plantjes met daarop zonnepanelen. Wij zijn blij dat wij in zee zijn gegaan met Solar Sedum. De mensen van Solar Sedum zijn uiterst professioneel, duidelijk en heel klantvriendelijk in hun communicatie en bereid net even dat stapje extra te doen. Ze hebben ons ook goed begeleid in het aanvragen van subsidie. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en raden Solar Sedum dus zeker aan."

Rob Verhage

In het voorjaar van 2020 hebben wij het platte dak van ons woonhuis laten voorzien van een nieuwe deklaag (EDMR). Daar bovenop staan nu sedum-plantjes en zonnepanelen. Solar Sedum heeft dit project aangenomen. Een groot deel van de werkzaamheden hebben zij zelf uitgevoerd en een deel is uitbesteed en goed gesuperviseerd. Ze hebben zelfs ondersteuning geboden bij het aanvragen van subsidie en belastingteruggaaf. Wij hebben de service van Solar Sedum als perfect ervaren. De medewerkers zijn professioneel, kundig en vriendelijk. Hun adviezen zijn persoonlijk. Het bedrijf heeft een duidelijke filosofie: Nederland moet groener, biodiverser en CO2-neutraal.

Paul Claasen

"Solar Sedum heeft ons erg prettig geholpen met duidelijke informatie, goed overleg en een heel mooi sedumdak vol verschillende plantjes."
Lees alle reviews

Wilt u meer weten over de voordelen van groen dak met zonnepanelen?

Lees het in onze blog: De voordelen van zonnepanelen met een groen dak in 2021

Een groen dak met zonnepanelen is een slimme investering, punt.

Deze investering verdient zichzelf 2 tot 3 keer terug in 25 jaar - dat is pas rendement! Een groen dak kan de levensduur van uw dak verdubbel en verkoelen de zonnepanelen. Omdat de panelen koeler blijven, gaan ze ook minder snel kapot en hebben ze een langere levensduur. Daarnaast helpt de isolerende werking van een groen dak uw kamertemperatuur aangenamer te maken.

Lachende sales medewerker achter een laptop met een mok in de hand

Subsidie voor uw groen dak

Vaak is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor de aanleg van uw groen dak. Zo is het in sommige gemeenten mogelijk om 50% van de kosten als subsidie te ontvangen. Een vaak gevraagde voorwaarde hiervoor is dat de aanleg en het onderhoud wordt uitgevoerd door een erkend bedrijf zoals Solar Sedum. Omdat het aanvragen van een subsidie ingewikkeld en tijdrovend kan zijn helpen wij hier graag bij. Wij zullen u volledig ontzorgen en alles uit handen nemen.

Wilt u weten hoeveel sedumdak subsidie u kunt ontvangen?
Onze experts helpen u hierbij

Solar Sedum neemt alles voor u uit handen!

Wilt u verder kijken naar de combinatie tussen een groen dak en zonnepanelen, dan helpt Solar Sedum u daar graag bij verder. We kunnen alles voor u uit handen nemen en u volledig ontzorgen in het proces.