Aan de rand van de Veluwe, Arnhem

Particulier
-
Arnhem
Harmonieus geïntegreerd dak met de bosrijke omgeving van de Veluwe.
2022
2022

Villa in bosrijk gebied voorzien van een groen dak met zonnepanelen

Gelegen op een heuvel aan de rand van de Veluwe

De trotse eigenaar van dit prachtige huis heeft het dak verfraaid met onze biodiverse sedumpluggen, waardoor een indrukwekkende oppervlakte van 101 m2 is getransformeerd in een groen paradijs. Bovendien is met oog voor zowel duurzaamheid als esthetiek gekozen voor de Meyer Burger all-black zonnepanelen met een vermogen van 380 Wp. Deze hoogwaardige panelen zijn uitgerust met micro-omvormers van Enphase waardoor de efficiëntie van energieopwekking is geoptimaliseerd.

Voor dit project is allereerst grind verwijderd, waarna de onderlagen, Airframes en het groen zijn geplaatst. Op dit dak is zowel gekozen voor Airframes als een eilandconstructie om zoveel mogelijk panelen te kunnen installeren. In totaal zijn er 26 zonnepanelen geplaatst, met een indrukwekkend totaal vermogen van 9880 Wp. Bovendien zijn er extra voorzieningen getroffen, zoals het implementeren van een irrigatiesysteem. Hierdoor wordt gegarandeerd dat het grote oppervlakte groen altijd voldoende water heeft, wat niet alleen het huis maar ook de panelen uitstekend koel houdt.

Contact

Verrichte werkzaamheden

Installatie
Algemene installatie van het duurzame dak is door Solar Sedum opgenomen om het voor de klant zo makkelijk mogelijk te maken
Sedum aanleggen
De sedumplanten die Solar Sedum gebruikt voor haar energiedaken zijn van de hoogste kwaliteit
Zonnepanelen installeren
Solar Sedum gebruikt alleen de beste panelen die ook ethisch zijn geproduceerd.

Een grijs getekend silhouet van een quotatieteken
-

Ook een Solar Sedum Energiedak?

Wij staan voor u klaar!

Solar Sedum heeft veel ervaring en expertise in huis omtrent dakverduurzaming, groene daken en zonnepanelen. Wij zetten onze kennis graag in om advies te geven en u optimaal te helpen uw dak te verduurzamen. Wij hebben sinds onze oprichting in 2012 veel particulieren, VvE’s, scholen, bedrijven en gemeenten geholpen. Is uw dak de volgende?