Den Haag

Particulier
-
Den Haag
Uitgebreid groen dak met o.a. observatieplatform, jungle corner en speciale beplanting
2023
2023

Groen dak met unieke toevoegingen

Waaronder het observatieplatform en de jungle corner

Onze daktuin architect heeft flink uitgepakt voor dit speciale groene dak. De klant wilde een unieke plek op het dak waar ze omgeven kunnen worden door natuur. Om hier van te genieten hebben we flagstones (staptegels) aangelegd, waarmee op het dak gelopen kan worden zonder de planten te beschadigen. Daarbij is er één observatieplatform gemaakt van meerdere flagstones. Hier kunnen ze genieten van hun daktuin en van de omgeving.

Om de natuur helemaal naar het dak te brengen hebben we een jungle corner gemaakt, de naam komt voornamelijk door de hangende beplanting over de dakranden wat een weelderige plantengroei teweeg brengt. Eén van de hangende planten is de Toscaanse jasmijn, dit is een uitbundig bloeiende klimplant die ook nog eens heerlijk gaat ruiken. Nu kan het gaan uitgroeien tot een volwaardig groen jungle dak!

Contact

Verrichte werkzaamheden

Installatie
Algemene installatie van het duurzame dak is door Solar Sedum opgenomen om het voor de klant zo makkelijk mogelijk te maken
Sedum aanleggen
De sedumplanten die Solar Sedum gebruikt voor haar energiedaken zijn van de hoogste kwaliteit
Zonnepanelen installeren
Solar Sedum gebruikt alleen de beste panelen die ook ethisch zijn geproduceerd.

Een grijs getekend silhouet van een quotatieteken
-

Ook een Solar Sedum Energiedak?

Wij staan voor u klaar!

Solar Sedum heeft veel ervaring en expertise in huis omtrent dakverduurzaming, groene daken en zonnepanelen. Wij zetten onze kennis graag in om advies te geven en u optimaal te helpen uw dak te verduurzamen. Wij hebben sinds onze oprichting in 2012 veel particulieren, VvE’s, scholen, bedrijven en gemeenten geholpen. Is uw dak de volgende?