De beste dakoplossing voor Nieuwbouw & renovatie

Voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten is duurzaamheid onmisbaar. Onze integratie biedt het beste dak in elke situatie, met gebruik van gerecyclede materialen en de beste kwaliteit zonnepanelen. Deze aanpak garandeert niet alleen een hogere bouwkwaliteit maar ook een langere levensduur en lagere onderhoudskosten voor uw projecten.

Informatie opvragen

In constructie

We zijn momenteel druk bezig met het ontwikkelen van uitgebreide informatie en hulpmiddelen specifiek ontworpen voor nieuwbouw en renovatieprojecten.

In de komende weken zullen wij deze pagina voortdurend bijwerken met essentiële informatie en technische specificaties.

Indien u specifieke informatie wilt, neem gerust contact met ons op, dan zorgen wij dat we uw vraag zo goed mogelijk beantwoorden.

Stel uw vraag

Zon & groen optimaal integreren

Het combineren van een groen dak met zonnepanelen vergt expertise. Sterker nog, als u uw dak wilt verduurzamen, moet u meestal kiezen tussen een groen dak of zonnepanelen. In vergelijking tot veel andere partijen integreert Solar Sedum een sedumdak met zonnepanelen optimaal, waardoor u geniet van alle voordelen van groen en zon.

De juiste integratie tussen groen dak en zonnepanelen

Volledige integratie

Groen EN zon

Hoger rendement panelen

Groen floreert met panelen

Uitgelichte projecten

Uitgelichte projecten

Document

Ontdek de toekomst van duurzame daken

Samen kunnen we stedelijke landschappen veranderen. Ontdek hoe uw projecten kunnen bijdragen aan een groenere, leefbaardere stad. Neem nu contact op om de mogelijkheden te verkennen.

Partnerschap op maat

Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop

Technische consultatie

Praat met een van onze experts

Lees meer in onze blogs

Lees meer in onze blogs

Sluiten