CSB

Particulier
-
Amsterdam
2000m2 bio-divers sedumdak en 480 zonnepanelen
2017
2017

CSB Amsterdam

Het volledig verduurzamen van het dak van het CSB in Amsterdam

Er is gebruik gemaakt van sedumsprossen voor een scherpe installatie en lage, onderhoudsarme dakbegroeiing. Natuurlijk is gebruik gemaakt van een bio-divers bij- en vlindervriendelijk mengsel. Verder is ons reguliere lagensysteem met dikke substraatlaag van minimaal 8cm gebruikt waarmee 38L/m2 water gebuffered wordt bij dit project. Hiermee draagt CSB bij voor 76.000 liter waterbuffering voor de stad Amsterdam!

Er zijn 480 hoogrendement zonnepanelen geïnstalleerd. Hiervan zijn 280 panelen met Airframes geïntegreerd in het groendak, en 200 in een oost-west opstelling op andere dakvlakken geplaatst. In totaal heeft deze installatie een vermogen van 146.800 Wp.

Contact

Verrichte werkzaamheden

Installatie
Algemene installatie van het duurzame dak is door Solar Sedum opgenomen om het voor de klant zo makkelijk mogelijk te maken
Sedum aanleggen
De sedumplanten die Solar Sedum gebruikt voor haar energiedaken zijn van de hoogste kwaliteit
Zonnepanelen installeren
Solar Sedum gebruikt alleen de beste panelen die ook ethisch zijn geproduceerd.

Een grijs getekend silhouet van een quotatieteken
-

Ook een Solar Sedum Energiedak?

Wij staan voor u klaar!

Solar Sedum heeft veel ervaring en expertise in huis omtrent dakverduurzaming, groene daken en zonnepanelen. Wij zetten onze kennis graag in om advies te geven en u optimaal te helpen uw dak te verduurzamen. Wij hebben sinds onze oprichting in 2012 veel particulieren, VvE’s, scholen, bedrijven en gemeenten geholpen. Is uw dak de volgende?