Woerden

Particulier
-
Woerden
Solar Sedum Energiedak met 8 zonnepanelen en volledige integratie in sedum
2019
2019

Solar Sedum Energiedak

Een geslaagde installatie van een Solar Sedum Energiedak. Naast de panelen en het groen op het dak is er ook op het balkon van het huis een stuk groen gerealiseerd, zodat er bij het terras op uitgekeken kan worden.

8 krachtige 390Wp SunPower panelen geïntegreerd met behulp van Airframes in een biodivers sedumdak met meer dan 10 soorten sedumpluggen. Er zijn bij- en vlindervriendelijke plantsoorten toegevoegd voor een optimaal resultaat. Wanneer ze verder groeien zullen ze zorgen voor een robuust, langetermijn en duurzaam groendak.

De sedumpluggen zullen komend jaar uitgroeien tot een prachtig en goedgevuld groendak. De zonnepanelen worden optimaal gekoeld door het groen en zullen zo maximaal rendement bereiken.

Contact

Verrichte werkzaamheden

Installatie
Algemene installatie van het duurzame dak is door Solar Sedum opgenomen om het voor de klant zo makkelijk mogelijk te maken
Zonnepanelen installeren
Solar Sedum gebruikt alleen de beste panelen die ook ethisch zijn geproduceerd.
Onderhoud
Voor het onderhoud van uw groene energiedak om zo een optimaal resultaat te verwezenlijken kunt u ook op ons vertrouwen

Een grijs getekend silhouet van een quotatieteken
-

Ook een Solar Sedum Energiedak?

Wij staan voor u klaar!

Solar Sedum heeft veel ervaring en expertise in huis omtrent dakverduurzaming, groene daken en zonnepanelen. Wij zetten onze kennis graag in om advies te geven en u optimaal te helpen uw dak te verduurzamen. Wij hebben sinds onze oprichting in 2012 veel particulieren, VvE’s, scholen, bedrijven en gemeenten geholpen. Is uw dak de volgende?