Geert Groote School, Amsterdam

Commercieel
-
Amsterdam
15 zonnepanelen geïntegreerd boven een groen sedumdak
2016
2016

Solar Sedum Energiedak

15 krachtige zonnepanelen geïntegreerd met behulp van Airframes in een biodivers sedumdak met meer dan 10 soorten sedumpluggen. Er zijn bij- en vlindervriendelijke plantsoorten toegevoegd voor een optimaal resultaat. De pluggen zijn inmiddels uitgegroeid tot een mooi en bio-divers groendak wat een prachtig aanzicht geeft in elk seizoen!

In dit specifieke project hebben we tijdens de aanleg van het dak nog geen zonnepanelen geplaatst. Wel hebben we de vereiste Airframes aangebracht en op een later moment zijn verschillende zonnepanelen alsnog geplaatst. Daarnaast hebben we in de hal van de school een scherm gehangen waar de kinderen de opbrengst en impact van het dak live kunnen bijhouden!

Contact

Verrichte werkzaamheden

Zonnepanelen installeren
Solar Sedum gebruikt alleen de beste panelen die ook ethisch zijn geproduceerd.
Onderhoud
Voor het onderhoud van uw groene energiedak om zo een optimaal resultaat te verwezenlijken kunt u ook op ons vertrouwen

Een grijs getekend silhouet van een quotatieteken
-

Ook een Solar Sedum Energiedak?

Wij staan voor u klaar!

Solar Sedum heeft veel ervaring en expertise in huis omtrent dakverduurzaming, groene daken en zonnepanelen. Wij zetten onze kennis graag in om advies te geven en u optimaal te helpen uw dak te verduurzamen. Wij hebben sinds onze oprichting in 2012 veel particulieren, VvE’s, scholen, bedrijven en gemeenten geholpen. Is uw dak de volgende?