Tekening van een huis met een groen dak en plantje in het midden

Wij geloven in de kracht van groen

De bijdrage van een groen dak
Natuur dichter bij mens
Solar Sedum is ethisch en duurzaam
Van nature vol energie

Waar staan wij voor?

Maak van uw dak een vlindertuin!

Medewerker van Solar Sedum op een dak die zonnepanelen installeert

'Maak van uw dak een steunpunt voor de natuur'

Wij delen namelijk de visie om de natuur dichter bij de mens te brengen. Daarbij gebruiken wij het liefst inheemse planten die leven  op je dak stimuleren. Tegelijkertijd willen wij klimaatbewust energie opwekken in combinatie met het groendak.

Groter dan icoontje
Groter dan icoontje
Groter dan icoontje
Groter dan icoontje

Vraag vrijblijvend een offerte aan

1000 +

Woningen voorzien

Wij hebben veel ervaring

Een groen dak met zonnepanelen kan wel

Als u uw dak wilt verduurzamen moet u meestal kiezen tussen een groen dak of zonnepanelen. In vergelijking tot veel andere partijen integreert Solar Sedum beide technologieën optimaal, waardoor u geniet van alle voordelen van groen en zon.

Volledige integratie

Bij een volledige integratie loopt het sedum door onder de zonnepanelen en krijgt het voldoende licht, lucht en water om goed te groeien. Zo wordt uw dak volledig benut voor biodiversiteit en geeft het groen dak een verkoelend effect op de zonnepanelen, wat meer rendement oplevert.

Juiste Integratie van Zonnepanelen boven een groen dak met een Solar Sedum Airframe

Onze Google Reviews

Darryl J

Enkele maanden genieten we van een Groendak en zonnepanelen die erboven hangen. Uitstekende service, professionele aanpak en advies, leveren wat er gevraagd wordt, goede communicatie vooraf, goede nazorg. Het gehele proces van offerte fase tot plaatsen tot nazorg wordt door heb gegroeid in een hele fijne en heldere manier van werken. Zeer tevreden over het gehele process en de kwaliteit is naar verwachting. Een echt aanrader!

Apollo Hamburger

Het groene dak + zonnepanelen van Solar Sedum, ligt nu al 7 jaar op ons platte dak. De zonnepanelen hebben nog steeds een prima opbrengst en de sedum planten doen het jaar in, jaar uit, zon regen vorst en droogte overlevend nog alsof ze gisteren zijn geplaatst. Geen kale plekken, ook niet onder de panelen. Onze slaapkamer ligt onder het dak en na plaatsing van het groene dak merkten we in de eerste zomer al een groot verschil in isolatiewaarde het was een stuk koeler in de slaapkamer als de zon de hele dag op het dak had gebrand dan voor de aanleg. Over de service van Solar Sedum zijn we ook te spreken. Een vergissing gemaakt met onderhoudsafspraken wordt snel en coulant opgelost. De bijgevoegde foto's zijn van de beginperiode en van dit jaar.

Joris van Dongen

We waren specifiek op zoek naar een partij die zowel een groendak als zonnepanelen kon leggen. Bij Solar Sedum hebben we dit gevonden. Heel fijn in de communicatie en ze werken erg netjes. Het resultaat mag er wat ons betreft absoluut wezen. Nu na 2 maanden groeien de plantjes al mooi en we hebben al veel energie opgewekt met de uitstekend presenterende panelen.

Frans van den Berg

Heb nu ruim 3 maanden een groen dak gecombineerd met zonnepannelen en heb spijt dat ik het niet eerder heb gedaan. De communicatie vooraf, tijdens en na de aanleg is uitstekend. Na de aanleg nog wat puntjes, die snel werden verholpen. Ze maken gebruik van plugjes, in plaats van plaggen. Het duurt daardoor wat langer eer dat het dak helemaal groen is, maar het wortelt wel veel beter en is daardoor minder droogtegevoelig. Niet twijfelen, maar gewoon doen!

Jeroen Veldman

"Mooi om de mannen van Solar Sedum aan het werk te zien. Zorgvuldig werd een beschermfolie, worteldoek en substraatlaag gelegd. Dat was best spectaculair, met een grote kraanwagen in de woonwijk, die de bigbags op het dak moest legen. De zonnepanelen zijn mooi boven het sedumdak gelegen. Solar Sedum heeft op de schuur ook hetzelfde sedumdak geplaatst, waardoor ik het vanuit de slaapkamer kan zien groeien. In het begin lijken het weinig plantjes en bijzonder klein. Maar er zijn meer dan 1.100 sedumpluggen geplant (15-20 stuks/m2) en die zijn in enkele maanden al goed gegroeid. De rode split in combinatie met het groen-rood-geel-wit blad van het sedum begint er steeds mooier uit te zien. Ik ben er heel tevreden mee."

Sander

"Via Solar Sedum verduurzaming van mijn huis laten doen. Isolatie, groendak en zonnepanelen. Uitstekend werk, uitstekende service, van een jong en veelbelovend bedrijf, al met al zeer tevreden!"

Stefan Brakman

"Van tevoren heb ik met Solar Sedum een aantal keer overlegd over wat de mogelijkheden waren en daarbij werd telkens kundig en professioneel meegedacht met mijn wensen. De communicatie daarbij verliep altijd tijdig, vriendelijk en duidelijk.
We hebben uiteindelijk een (gedeeltelijk) groen dak laten plaatsen en zijn daar erg blij mee. Het plaatsen ging snel, zorgvuldig  en zonder overlast voor ons of onze buren. We wilden vooral een groen dak vanwege het verkoelend effect in ons huis en ondanks dat de plantjes nog flink moeten groeien merkten we het verschil al meteen. Het voelt alsof we er een kamer bij hebben gekregen in huis! Solar Sedum is niet de goedkoopste optie voor groene daken, maar juist gericht op duurzaamheid, niet alleen voor de beestjes en het waterbeheer, maar ook voor de kwaliteit en robuustheid van het groene dak zelf. Echt een aanrader!"

Robert de Vette

"Wij hebben in het najaar van 2020 ons platte dak laten voorzien van een mooie sedumlaag met verschillende plantjes met daarop zonnepanelen. Wij zijn blij dat wij in zee zijn gegaan met Solar Sedum. De mensen van Solar Sedum zijn uiterst professioneel, duidelijk en heel klantvriendelijk in hun communicatie en bereid net even dat stapje extra te doen. Ze hebben ons ook goed begeleid in het aanvragen van subsidie. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en raden Solar Sedum dus zeker aan."

Rob Verhage

In het voorjaar van 2020 hebben wij het platte dak van ons woonhuis laten voorzien van een nieuwe deklaag (EDMR). Daar bovenop staan nu sedum-plantjes en zonnepanelen. Solar Sedum heeft dit project aangenomen. Een groot deel van de werkzaamheden hebben zij zelf uitgevoerd en een deel is uitbesteed en goed gesuperviseerd. Ze hebben zelfs ondersteuning geboden bij het aanvragen van subsidie en belastingteruggaaf. Wij hebben de service van Solar Sedum als perfect ervaren. De medewerkers zijn professioneel, kundig en vriendelijk. Hun adviezen zijn persoonlijk. Het bedrijf heeft een duidelijke filosofie: Nederland moet groener, biodiverser en CO2-neutraal.

Paul Claasen

"Solar Sedum heeft ons erg prettig geholpen met duidelijke informatie, goed overleg en een heel mooi sedumdak vol verschillende plantjes."
Lees alle reviews
Tekening van een formulier
1. U vult vrijblijvend het offerte formulier in
Een tekening vak een oude telefoon met twee conversatiewolkjes eruit
2. Wij nemen binnen 5 werkdagen telefonisch contact met u op
Een tekening van een wereldbol met plantjes uit de schoorsteen
3. U krijgt van ons een persoonlijk advies en een prijsindicatie voor uw dak

Wat zijn uw interesses?

Omdat iedereen andere wensen heeft.

Solar Sedum Energiedak
1 / 4

U bent?

Wij leren u graag beter kennen!

2 / 4
Solar Sedum Energiedak

Uw contactgegevens

Vul de onderstaande gegevens in zodat we contact met u op kunnen nemen.

Uw voornaam*
Uw achternaam*
Uw telefoonnummer*
Uw e-mail adres*
Solar Sedum energiedak
3 / 4

Uw situatie

Wij bieden u graag een oplossing op maat.

Solar Sedum Energiedak
4 / 4
Bedankt, uw reactie is ontvangen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Oops! Er is iets fout gegaan bij het invullen van het formulier. Onze excuses voor het ongemak

Solar Sedum neemt alles voor u uit handen!

Wilt u verder kijken naar de combinatie tussen een groen dak en zonnepanelen, dan helpt Solar Sedum u daar graag bij verder. We kunnen alles voor u uit handen nemen en u volledig ontzorgen in het proces.