Medewerker van Solar Sedum op een groen dak die zonnepanelen installeert

Vacature: Stagiair Marketing

Kom jij ons team versterken?

Wie zijn wij?

Solar Sedum is een jong, snelgroeiend bedrijf met een passie voor duurzaamheid. Wij hebben een gedreven team dat elke dag bijdraagt aan een betere wereld. We houden van sporten, lekker met elkaar lunchen (met de nodige duurzaamheidsdiscussies), gezellige borrels en zijn betrokken en behulpzaam voor zowel elkaar als voor klanten. We werken verantwoord, zowel in werkwijze als in bedrijfskeuzes. Lunch is vegetarisch, onze zonnepanelen zijn cradle-to-cradle en onze groene daken zijn gerecycled. Wij verwelkomen graag enthousiaste nieuwe teamleden die onze waardes delen.

Wat doen wij?

Solar Sedum heeft het Airframe ontwikkeld, waardoor het mogelijk is groene daken volledig te integreren met zonnepanelen om zo de voordelen van beide technologieën optimaal te benutten. Solar Sedum streeft altijd naar de beste kwaliteit in al haar werkzaamheden en werkt met passie voor haar klanten. Solar Sedum heeft als missie voor 2030 in elke straat een Solar Sedum dak te installeren. Hiermee maken wij een netwerk van biodiversiteit en duurzaamheid door het land.

Dit ga je doen

Tijdens jouw stage bij Solar Sedum duik je in de dynamische wereld van marketing en communicatie. Als cruciaal onderdeel van ons groeiende team, werk je niet alleen mee maar voer je ook diepgaand onderzoek uit. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen en implementeren van een doordachte communicatie- en marketingstrategie om onze positie te versterken.

Je richt je op diverse aspecten van interactie met de doelgroep, zoals boeiende socialmedia-activiteiten en het beheren van inhoud op onze diverse communicatiekanalen. Hierbij spelen zowel online als offline marketing een sleutelrol. Je gaat ook de uitdagende wereld van online adverteren in, waarbij je doelgerichte online advertentiecampagnes opzet om ons bereik te vergroten en betrokkenheid te stimuleren.

Bij Solar Sedum omarmen we jouw creatieve vermogen volledig. Je wordt uitgenodigd om je eigen inzichten te delen en zelfs je persoonlijke visie te integreren in je afstudeerproject of onderzoek. Als je interesse hebt, krijg je ook een uniek inzicht in alle facetten van ons bedrijf. Dit biedt waardevolle inzichten in de werkwijze van een innovatieve start-up.

Dit zoeken wij in een collega

●    HBO werk- en denkniveau

●    Sterk in grammatica en spelling

●    Affiniteit met social media

●    Een creatieve mindset

Wat bieden wij?

●    De mogelijkheid om concreet bij te dragen aan duurzaamheid. Elke werkdag maak je Nederland een stukje groener en duurzamer.

●    Werken in een jong en gezellig team

●    Gezamenlijke en gevarieerde sportmogelijkheden.

●    Een kantoor op toplocatie (Spaklerweg)

●    Wij regelen een heerlijke lunch met collega's, fruit en groenten

●    Stagebegeleiding op WO-niveau

●    Stagevergoeding

Wil jij ook bijdragen aan de transitie naar duurzame energie en meer groen in de stad?

Wij geloven dat je elkaar beter leert kennen door elkaar te spreken dan te kijken naar een A4tje met je ervaring. Laat daarom je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!

Doe je het liever via de ouderwetste manier? Geen probleem! Stuur je motivatie en CV naar info@solarsedum.nl

Leuk dat je ons ook wilt ontmoeten! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oops! Er is iets fout gegaan, onze excuses
Zie al onze vacatures hier