Subsidie groene daken Groningen

Ga terug naar alle subsidies

Tijdelijke subsidie in gemeente Groningen! Tot 30 juni 2024!

Subsidieregeling 2024:

In de gemeente Groningen kunt u subsidie krijgen op de aanleg van groene daken. De hoogte van de subsidie hangt af van het oppervlakte en de waterberging. Op een extensief groen dak is de subsidie €25 per m2 voor oppervlakten tussen 6 tot 200 m2, en € 250 per toegevoegde kubieke meter waterberging.

Om in de gemeente Groningen aan de subsidieaanvraag te voldoen zijn er een aantal voorwaarden. Het groene dak heeft een minimale oppervlakte van 6 m2, en een waterbergend vermogen heeft van 30 liter per m2.

De aanvraag periode waarbinnen de subsidie kan worden aangevraagd, start op 15 januari en eindig op 30 juni voor het jaar 2024.

Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Groningen.

Ontdek hoeveel groen dak subsidie u kunt ontvangen

Wij zoeken het voor u uit bij de aanleg van een duurzaam dak

Vul het onderstaande formulier in en ontdek de subsidie die u op uw groene dak u kunt ontvangen. Daarnaast krijgt u gratis advies en een prijsindicatie voor uw woning.

Solar Sedum heeft veel ervaring en expertise in huis omtrent dakverduurzaming, groene daken en zonnepanelen. Wij zetten onze kennis graag in om u te adviseren en optimaal bij te staan bij de verduurzaming van uw dak.