Waarom Solar Sedum?

Kwaliteit is bij Solar Sedum een kernwaarde. Zowel zonnepanelen als sedumdaken zien wij als een investering voor de toekomst. Dan wil je er zeker van zijn dat de producten lang mee gaan. Daarom werken wij alleen met producten van de hoogste kwaliteit, de langste garanties en het beste personeel. Dankzij onze jarenlange ervaring en het gebruik van de beste producten haalt u het meeste uit uw dak!

Vraag vrijblijvend advies aan

Bedankt! U ontvangt binnen één werkdag reactie.
Samen naar een groene stad met 100% duurzame energie.
Oops! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.
Kwaliteit is essentieel

Alleen de beste kwaliteit producten

Solar Sedum werkt met de hoogste kwaliteit materialen. In alle jaren van advies, uitvoer en installaties zien wij dat het gebruik van betere materialen leidt tot een duurzame en langetermijnoplossing met minder kosten en gedoe op latere momenten. Daarom werken wij met de beste merken, materialen en hoogste niveau partners om voor onze klanten de allerbeste ervaring te creëren, zowel nu als in de toekomst.
Wilt u ook een Solar Sedum Energie dak?
Zonnepaneel van het Amerikaanse merk SunPower
Zonnepanelen
Sunpower
De hoogrendementspanelen van het Amerikaanse merk SunPower zijn de beste panelen die verkrijgbaar zijn op de markt. Ze bieden een weergaloze garantie van 25 jaar op het product én een prestatiegarantie van 90% na 25 jaar. Deze panelen hoeft u dus praktisch niet meer te vervangen. Er zijn verschillende variaties beschikbaar in de hoeveelheid Wattpiek. Natuurlijk aanpasbaar naar uw wensen, allemaal van de hoogste kwaliteit.
Merk Sunpower
Watt 325Wp tot en met 400Wp
Levensduur Minimaal 25 jaar
Een close-up van een hoge kwaliteit sedum plug
Sedum
Sedumpluggen
Wij maken voor onze sedumdaken gebruik van de hoogste kwaliteit materialen. Ons sedumdak wordt laag voor laag op de bestaande dakbedekking aangelegd en is één werkend geheel. De eerste laag is een wortelwerende folie om uw dakbedekking te beschermen. Vervolgens worden er bescherm-, bevloeiings-, drainage- en filterlagen gelegd om de juiste waterhuishouding voor de dakbegroeiing te garanderen. Hier overheen wordt het substraat gestort dat als bodem dient voor de begroeiing. Dit substraat is gemaakt van 100% gerecycled bouwmateriaal en zorgt voor een onderhoudsarme bodem voor de sedumbeplanting. In tegenstelling tot andere aanbieders, werken wij het liefst met sedumpluggen. Deze bieden namelijk het langst hoge kwaliteit. Sedumpluggen hebben twee jaar nodig om volledig dicht te groeien, maar bieden na deze groeiperiode de meest bestendige dakbegroeiing tot wel tientallen jaren lang.
Drie variaties, combineren mogelijk:
Standaardsedumbeplanting
Bio-diverse
sedumbeplanting
Bij- en vlindervriendelijke
sedumbeplanting
Een Solar Sedum Energiedak in Amsterdam

Solar Sedum neemt alles uit handen

Solar Sedum wil het graag zo makkelijk mogelijk voor u maken. Daarom kunnen wij u alles uit handen nemen en optreden als hoofdaannemer in de verduurzaming van uw dak. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het aanvragen van subsidies, het terugvragen van BTW, het maken van constructieberekeningen, het onderhouden van bitumen, het installeren van groen in combinatie met zonnepanelen en al uw andere wensen op dit gebied. Wij hebben jarenlange ervaring in alle aspecten van dakverduurzaming en gebruiken deze ervaring graag in uw voordeel. Hieronder volgt een overzicht van hoe het proces er voor u uit kan zien:

Een medewerker van Solar Sedum in telefonisch contact met een klant
1. Telefonisch contact

Wij spreken graag uw persoonlijke situatie met u door en beantwoorden al uw vragen.

Een medewerker van Solar Sedum die advies op maat biedt
2. Advies op maat

We adviseren u over de ideale oplossing voor uw situatie; we kijken naar uw dakconstructie, de waterafvoer en eventuele obstakels om te bepalen wat de mogelijkheden zijn en te garanderen dat u het beste resultaat krijgt.

Close-up van Sedum vegetatie met zonnepanelen erachter
3. Offerte

Wij maken een scherpe offerte voor u die aansluit bij uw wensen, op basis van het eerdere advies. Natuurlijk beantwoorden wij ook hierbij al uw vragen.

3 rijen van zonnepanelen die worden aangelegd
4. Subsidies en vergunningen

Vergunningen, subsidies en alle overige benodigdheden voor een succesvolle installatie - wij kunnen alles voor u aanvragen of u hierbij assisteren.

Medewerkers van Solar Sedum die zonnepanelen installeren
5. Snelle installatie

Wij installeren snel en goed. Onze vakmensen leggen kundig een kwaliteitsdak bij u aan.

Medewerkers van Solar Sedum die onderhoudt verrichten aan zonnepanelen
6. Onderhoud

Solar Sedum voorziet in al het onderhoud van uw energiedak. Wij stemmen met u af wat er nodig is en hoe we hier invulling aan kunnen geven.

1
2
3
4
5
6

Voor elk segment een Solar Sedum energiedak

Solar Sedum heeft de afgelopen jaren veel particulieren, VvE’s, scholen, bedrijven en gemeenten geholpen met het verduurzamen van daken.
Groen dak onder zonnepanelen in Amsterdam

Klaar voor de start?

Wij zijn klaar voor uw dak!

Solar Sedum heeft veel ervaring en expertise in huis omtrent dakverduurzaming, groene daken en zonnepanelen. Wij zetten onze kennis graag in om u te adviseren en optimaal bij te staan bij de verduurzaming van uw dak. Sinds onze oprichting in 2012 hebben wij veel particulieren, VvE’s, scholen, bedrijven en gemeenten geholpen. Is uw dak het volgende?