Medewerker van Solar Sedum op een groen dak die zonnepanelen installeert

Vacature: Projectvormgever Calculator

Kom jij ons team versterken?

Wie zijn wij?

Solar Sedum is een jong, snelgroeiend bedrijf met een passie voor duurzaamheid. Wij hebben een gedreven team dat elke dag bijdraagt aan een betere wereld. We houden van sporten, lekker met elkaar lunchen (met de nodige duurzaamheidsdiscussies), gezellige borrels en zijn betrokken en behulpzaam voor zowel elkaar als voor klanten. We werken verantwoord, zowel in werkwijze als in bedrijfskeuzes. Lunch is vegetarisch, onze zonnepanelen zijn cradle-to-cradle en onze groene daken zijn gerecycled. Wij verwelkomen graag enthousiaste nieuwe teamleden die onze waardes delen.

Wat doen wij?

Solar Sedum heeft het Airframe ontwikkeld, waardoor het mogelijk is groene daken volledig te integreren met zonnepanelen om zo de voordelen van beide technologieën optimaal te benutten. Solar Sedum streeft altijd naar de beste kwaliteit in al haar werkzaamheden en werkt met passie voor haar klanten. Solar Sedum heeft als missie voor 2030 in elke straat een Solar Sedum dak te installeren. Hiermee maken wij een netwerk van biodiversiteit en duurzaamheid door het land.

Dit ga je doen

Tijdens je werkzaamheden werk je mee met de sales afdeling van Solar Sedum Energiedaken. Je houdt je bezig met het verwezenlijken van de duurzame droom van de klant. Hierin ben jij de schakel tussen onze collega's in de sales en de collega's bij de operationele afdeling.

Het salesteam maakt een potentiële klant enthousiast voor hun duurzame dak. Daarna is het aan jou om ze over de streep te trekken met een mooie offerte. Hierin ga je samen met de klant dieper in op de wensen die zij hebben en word jij hun daktuin architect, jij tekent en berekent de daadwerkelijke daktuin met geïntegreerde zonnepanelen. Hierbij spelen technische aspecten een belangrijke rol, zoals de draagkracht berekenen aan de hand van bouwtekeningen en het juist plaatsen van onze installaties met jouw ruimtelijke inzicht.

Jij zorgt ervoor dat de klant het beste aanbod krijgt voor zijn verduurzaming wens, service en klanttevredenheid staat in het proces centraal en je zal worden opgeleid tot expert op het gebied van groene daken. Dit betekent dat je op zowel commercieel als technisch vlak een intensief inwerktraject krijgt. Kortom, een veelzijdige functie waarin je een concrete en directe impact hebt op de verduurzaming van Nederland en kunt doorgroeien binnen de sales of de operationele afdeling.

 

Heb je al ervaring? Dan ben je bij ons op de juiste plek om je verder te ontwikkelen. Minder of nog geen ervaring op dit gebied? Geen probleem wij hebben de experts in huis om het jou te leren.

Dit zoeken wij in een collega

 • Fulltime beschikbaar (minimaal 32 uur)
 • HBO+ werk- en denkniveau
 • Een commerciële mindset met oog voor detail
 • Woonachtig in Amsterdam of omstreken
 • Pre: ervaring in groene daken en/of zonnepanelen, affiniteit met duurzaamheid

Wat bieden wij?

 • De mogelijkheid om concreet bij te dragen aan duurzaamheid. Elke werkdag maak je Nederland een stukje groener en duurzamer.
 • Werken in een jong en gezellig team
 • Een verantwoordelijke, flexibele en afwisselende baan in een platte organisatie waar je je ambities kunt waarmaken.
 • Groeimogelijkheden binnen het bedrijf, zowel horizontaal als verticaal.
 • De mogelijkheid flexibel te werken zowel qua werktijden als werkplek.
 • Gezamenlijke en gevarieerde sportmogelijkheden.
 • Een kantoor op toplocatie (Spaklerweg)
 • Gratis heerlijke lunch met collega's, fruit en groenten
 • Een reiskostenvergoeding
 • Een salaris dat bij je past

Wil jij ook bijdragen aan de transitie naar duurzame energie en meer groen in de stad?

Wij geloven dat je elkaar beter leert kennen door elkaar te spreken dan te kijken naar een A4tje met je ervaring. Laat daarom je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!

Doe je het liever via de ouderwetste manier? Geen probleem! Stuur je motivatie en CV naar info@solarsedum.nl

Leuk dat je ons ook wilt ontmoeten! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oops! Er is iets fout gegaan, onze excuses
Zie al onze vacatures hier