Solar Sedum Energiedak Amsterdam

Investeren in duurzame energie loont. De gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen is in Nederland momenteel 11 jaar. Met de ontwikkeling van ons Solar Sedum Energiedak, een combinatie van groene daken en zonnepanelen, hebben we dit zelfs terug weten te brengen tot 8 jaar. Door gebruik te maken van de subsidiemogelijkheden die de Gemeente Amsterdam momenteel biedt aan haar inwoners, kunnen de investeringskosten zelfs verder terug worden gebracht. Zo bespaar je niet alleen veel geld op je energierekening maar werk je ook mee aan de verduurzaming van de stad Amsterdam. Wij helpen je graag met de aanvraag van deze subsidie en het aanleggen van een groen dak in combinatie met zonnepanelen.

Profiteer tijdelijk van 50% subsidie!

-1245Dagen -11Uren -48Minuten -20Seconden

Offerte Aanvragen

 

Voordelen Solar Sedum Energiedak

  • Creëer uw eigen energievoorziening
  • Tot 16% meer rendement uit zonnepanelen
  • Verdien uw investering terug in 8 jaar
  • Uitgebreide subsidie mogelijkheden via de Gemeente Amsterdam

Benieuwd naar alle voordelen van een Solar Sedum Energiedak? Lees dan hier verder.

 

Wat is een Solar Sedum Energiedak

Solar Sedum Energiedaken zijn een combinatie van groene daken en zonnepanelen. Op een bitumen dak is het in de zomer al gauw 80 – 90 graden. Groene daken zorgen ervoor dat de temperatuur op het dak in de zomer blijft hangen rond de 30°C. Op een groen dak blijft de temperatuur dus laag waardoor het rendement van zonnepanelen wordt vergroot en de levensduur verlengd.  Dit kan tot wel 6-15% meer stroom opleveren!

 

50% korting via subsidie Gemeente Amsterdam

De Gemeente Amsterdam wil tot en met 2018 ruim 50.000 m2 aan daken vergroenen. Hiervoor is per 1 februari 2016 subsidie beschikbaar gesteld. Particulieren, bedrijven en VvE’s kunnen tot wel 50% van hun investering vergoed krijgen door de gemeente Amsterdam bij de aanleg van een groen dak. Meer over de subsidiemogelijkheden leest u op de website van de Gemeente Amsterdam.

Logo-Gemeente-Amsterdam

 

Rooftop_after

Ook duurzaam investeren in uw eigen toekomst?

Met de subsidie die de Gemeente Amsterdam beschikbaar heeft gesteld is dit het moment om te investeren in een Solar Sedum Energiedak. Wij helpen u graag gedurende het hele proces. Vul het contactformulier in op onze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U heeft nog tot het eind van het huidige kwartaal om uw subsidieaanvraag in te dienen.

Offerte Aanvragen