Is uw dak klaar voor de zomer?

Investeer nu in een groen dak met zonnepanelen en geniet deze zomer van duurzame energie en een koeler pand
Ook een duurzaam dak?
Tekening van een huis met een groen dak en plantje in het midden

Hoe groen is uw dak?

Breng de natuur dichter bij huis met een sedumdak

Tekening van een zonnepaneel met een zonnetje erboven

Heeft u al panelen?

Geniet van 100% duurzame stroom met zonne-energie

1000+

Woningen voorzien

van een duurzaam dak

De oprichter van Solar Sedum in een zwarte colbert met wit overhemd en plantjes in zijn handen
Meer weten?
Neem contact op
Van nature vol energie

Wat levert een groen dak met zonnepanelen u op?

Zonne-energie, biodiversiteit en verkoeling van uw pand. Bovendien leveren zonnepanelen in combinatie met groen dak 5-10% meer rendement op.

Helaas zien wij vaak een onvolledige integratie tussen een groen dak en zonnepanelen. Ook zien wij vaak een niet optimale plaatsing of slechte kwaliteit van zonnepanelen. Dit betekent verlies efficiëntie en duurzaamheid!

Met ons unieke Solar Sedum Airframe integreren wij beide technologieën optimaal, waardoor u geniet van alle voordelen van groen en zon. Daarnaast bruist het ook onder onze panelen van sedum en biodiversiteit!

Wilt u meer weten over de voordelen van groen dak met zonnepanelen?

Lees het in onze blog: De voordelen van zonnepanelen met een groen dak in 2021

Solar Sedum helpt u het meeste rendement uit uw dak te halen!

Wat zijn uw interesses?

Kwaliteit en persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op om een persoonlijk advies op te stellen.

Solar Sedum Energiedak
1 / 4

U bent?

Wij leren u graag beter kennen!

2 / 4
Solar Sedum Energiedak

Uw contactgegevens

Vul de onderstaande gegevens in zodat we contact met u op kunnen nemen.

Uw voornaam*
Uw achternaam*
Uw telefoonnummer*
Uw e-mail adres*
Solar Sedum energiedak
3 / 4

Uw situatie

Wij bieden u graag een oplossing op maat.

Solar Sedum Energiedak
4 / 4
Bedankt, uw reactie is ontvangen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Oops! Er is iets fout gegaan bij het invullen van het formulier. Onze excuses voor het ongemak

Onze Google Reviews

Darryl J

Enkele maanden genieten we van een Groendak en zonnepanelen die erboven hangen. Uitstekende service, professionele aanpak en advies, leveren wat er gevraagd wordt, goede communicatie vooraf, goede nazorg. Het gehele proces van offerte fase tot plaatsen tot nazorg wordt door heb gegroeid in een hele fijne en heldere manier van werken. Zeer tevreden over het gehele process en de kwaliteit is naar verwachting. Een echt aanrader!

Apollo Hamburger

Het groene dak + zonnepanelen van Solar Sedum, ligt nu al 7 jaar op ons platte dak. De zonnepanelen hebben nog steeds een prima opbrengst en de sedum planten doen het jaar in, jaar uit, zon regen vorst en droogte overlevend nog alsof ze gisteren zijn geplaatst. Geen kale plekken, ook niet onder de panelen. Onze slaapkamer ligt onder het dak en na plaatsing van het groene dak merkten we in de eerste zomer al een groot verschil in isolatiewaarde het was een stuk koeler in de slaapkamer als de zon de hele dag op het dak had gebrand dan voor de aanleg. Over de service van Solar Sedum zijn we ook te spreken. Een vergissing gemaakt met onderhoudsafspraken wordt snel en coulant opgelost. De bijgevoegde foto's zijn van de beginperiode en van dit jaar.

Joris van Dongen

We waren specifiek op zoek naar een partij die zowel een groendak als zonnepanelen kon leggen. Bij Solar Sedum hebben we dit gevonden. Heel fijn in de communicatie en ze werken erg netjes. Het resultaat mag er wat ons betreft absoluut wezen. Nu na 2 maanden groeien de plantjes al mooi en we hebben al veel energie opgewekt met de uitstekend presenterende panelen.

Frans van den Berg

Heb nu ruim 3 maanden een groen dak gecombineerd met zonnepannelen en heb spijt dat ik het niet eerder heb gedaan. De communicatie vooraf, tijdens en na de aanleg is uitstekend. Na de aanleg nog wat puntjes, die snel werden verholpen. Ze maken gebruik van plugjes, in plaats van plaggen. Het duurt daardoor wat langer eer dat het dak helemaal groen is, maar het wortelt wel veel beter en is daardoor minder droogtegevoelig. Niet twijfelen, maar gewoon doen!

Jeroen Veldman

"Mooi om de mannen van Solar Sedum aan het werk te zien. Zorgvuldig werd een beschermfolie, worteldoek en substraatlaag gelegd. Dat was best spectaculair, met een grote kraanwagen in de woonwijk, die de bigbags op het dak moest legen. De zonnepanelen zijn mooi boven het sedumdak gelegen. Solar Sedum heeft op de schuur ook hetzelfde sedumdak geplaatst, waardoor ik het vanuit de slaapkamer kan zien groeien. In het begin lijken het weinig plantjes en bijzonder klein. Maar er zijn meer dan 1.100 sedumpluggen geplant (15-20 stuks/m2) en die zijn in enkele maanden al goed gegroeid. De rode split in combinatie met het groen-rood-geel-wit blad van het sedum begint er steeds mooier uit te zien. Ik ben er heel tevreden mee."

Sander

"Via Solar Sedum verduurzaming van mijn huis laten doen. Isolatie, groendak en zonnepanelen. Uitstekend werk, uitstekende service, van een jong en veelbelovend bedrijf, al met al zeer tevreden!"

Stefan Brakman

"Van tevoren heb ik met Solar Sedum een aantal keer overlegd over wat de mogelijkheden waren en daarbij werd telkens kundig en professioneel meegedacht met mijn wensen. De communicatie daarbij verliep altijd tijdig, vriendelijk en duidelijk.
We hebben uiteindelijk een (gedeeltelijk) groen dak laten plaatsen en zijn daar erg blij mee. Het plaatsen ging snel, zorgvuldig  en zonder overlast voor ons of onze buren. We wilden vooral een groen dak vanwege het verkoelend effect in ons huis en ondanks dat de plantjes nog flink moeten groeien merkten we het verschil al meteen. Het voelt alsof we er een kamer bij hebben gekregen in huis! Solar Sedum is niet de goedkoopste optie voor groene daken, maar juist gericht op duurzaamheid, niet alleen voor de beestjes en het waterbeheer, maar ook voor de kwaliteit en robuustheid van het groene dak zelf. Echt een aanrader!"

Robert de Vette

"Wij hebben in het najaar van 2020 ons platte dak laten voorzien van een mooie sedumlaag met verschillende plantjes met daarop zonnepanelen. Wij zijn blij dat wij in zee zijn gegaan met Solar Sedum. De mensen van Solar Sedum zijn uiterst professioneel, duidelijk en heel klantvriendelijk in hun communicatie en bereid net even dat stapje extra te doen. Ze hebben ons ook goed begeleid in het aanvragen van subsidie. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en raden Solar Sedum dus zeker aan."

Rob Verhage

In het voorjaar van 2020 hebben wij het platte dak van ons woonhuis laten voorzien van een nieuwe deklaag (EDMR). Daar bovenop staan nu sedum-plantjes en zonnepanelen. Solar Sedum heeft dit project aangenomen. Een groot deel van de werkzaamheden hebben zij zelf uitgevoerd en een deel is uitbesteed en goed gesuperviseerd. Ze hebben zelfs ondersteuning geboden bij het aanvragen van subsidie en belastingteruggaaf. Wij hebben de service van Solar Sedum als perfect ervaren. De medewerkers zijn professioneel, kundig en vriendelijk. Hun adviezen zijn persoonlijk. Het bedrijf heeft een duidelijke filosofie: Nederland moet groener, biodiverser en CO2-neutraal.

Paul Claasen

"Solar Sedum heeft ons erg prettig geholpen met duidelijke informatie, goed overleg en een heel mooi sedumdak vol verschillende plantjes."
Lees alle reviews

Een groen dak met zonnepanelen is een slimme investering, punt.

Deze investering verdient zichzelf 2 tot 3 keer terug in 25 jaar - dat is pas rendement! Een groen dak kan de levensduur van uw dak verdubbel en verkoelen de zonnepanelen. Omdat de panelen koeler blijven, gaan ze ook minder snel kapot en hebben ze een langere levensduur.

Een medewerker die achter zijn laptop zit met een mok met Solar Sedum erop.

Subsidie voor uw groen dak

Vaak is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor de aanleg van uw groen dak. Zo is het in sommige gemeenten mogelijk om 50% van de kosten als subsidie te ontvangen. Een vaak gevraagde voorwaarde hiervoor is dat de aanleg en het onderhoud wordt uitgevoerd door een erkend bedrijf zoals Solar Sedum. Omdat het aanvragen van een subsidie ingewikkeld en tijdrovend kan zijn helpen wij hier graag bij. Wij zullen u volledig ontzorgen en alles uit handen nemen.

Wilt u weten hoeveel sedumdak subsidie u kunt ontvangen?
Onze experts helpen u hierbij
Kwaliteit is essentieel

Alleen de beste kwaliteit sedum en zonnepanelen

Solar Sedum werkt met de hoogste kwaliteit materialen. In alle jaren van advies, uitvoer en installaties zien wij dat het gebruik van betere materialen leidt tot een duurzame en langetermijnoplossing met minder kosten en gedoe op latere momenten. Daarom werken wij met de beste merken, materialen en hoogste niveau partners om voor onze klanten de allerbeste ervaring te creëren, zowel nu als in de toekomst.

Wilt u ook de beste kwaliteit sedum en zonnepanelen?

Zonnepaneel van het Amerikaanse merk SunPower

Zonnepanelen

Sunpower

De hoogrendementspanelen van het Amerikaanse merk SunPower zijn de beste panelen die verkrijgbaar zijn op de markt. Ze bieden een weergaloze garantie van 25 jaar op het product én een prestatiegarantie van 90% na 25 jaar. Deze panelen hoeft u dus praktisch niet meer te vervangen. Er zijn verschillende variaties beschikbaar in de hoeveelheid Wattpiek. Natuurlijk aanpasbaar naar uw wensen, allemaal van de hoogste kwaliteit.
Merk Sunpower
Watt 325Wp tot en met 400Wp
Levensduur Minimaal 25 jaar
Een close-up van een hoge kwaliteit sedum plug

Sedum

Sedumpluggen

Wij maken voor onze sedumdaken gebruik van de hoogste kwaliteit materialen. Ons sedumdak wordt laag voor laag op de bestaande dakbedekking aangelegd en is één werkend geheel. De eerste laag is een wortelwerende folie om uw dakbedekking te beschermen. Vervolgens worden er bescherm-, bevloeiings-, drainage- en filterlagen gelegd om de juiste waterhuishouding voor de dakbegroeiing te garanderen. Hier overheen wordt het substraat gestort dat als bodem dient voor de begroeiing. Dit substraat is gemaakt van 100% gerecycled bouwmateriaal en zorgt voor een onderhoudsarme bodem voor de sedumbeplanting. In tegenstelling tot andere aanbieders, werken wij het liefst met sedumpluggen. Deze bieden namelijk het langst hoge kwaliteit. Sedumpluggen hebben twee jaar nodig om volledig dicht te groeien, maar bieden na deze groeiperiode de meest bestendige dakbegroeiing tot wel tientallen jaren lang.
Drie variaties, combineren mogelijk:
Standaardsedumbeplanting
Bio-diverse
sedumbeplanting
Bij- en vlindervriendelijke
sedumbeplanting

Solar Sedum neemt u alles uit handen!

Solar Sedum heeft veel ervaring en expertise in huis omtrent dakverduurzaming, groene daken en zonnepanelen. Wij zetten onze kennis graag in om u te adviseren en optimaal bij te staan bij de verduurzaming van uw dak.