Tekening van een huis met een groen dak en plantje in het midden

Groen dak met zonnepanelen

Een groen dak met zonnepanelen gaat 2x zo lang mee, geeft tot 10% meer rendement en verkoelt uw woning. Hierdoor verdient u uw investering na 25 jaar tot wel 3 keer terug.
Van nature vol energie

Groen dak en zonne-energie

Groen dak met zonnepanelen

Medewerker van Solar Sedum op een dak die zonnepanelen installeert

Kan een groen dak met zonnepanelen?

Ja, een groen dak kan met zonnepanelen worden gecombineerd. Sterker nog, als u uw dakbedekking wilt verduurzamen moet u meestal kiezen tussen een groen dak of zonnepanelen. In vergelijking tot veel andere partijen integreert Solar Sedum sedumdak met zonnepanelen optimaal, waardoor u geniet van alle voordelen van groen en zon.

Prefereert u alleen een groen dak of alleen panelen? Liever zonnepanelen met bestaand groen dak, of andersom? Dit is uiteraard ook mogelijk.

Groter dan icoontje
Groter dan icoontje
Groter dan icoontje
Groter dan icoontje
Meer weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

1000 +

Woningen voorzien

Wij hebben veel ervaring

Een groen dak met zonnepanelen kan wel

Als u uw dak wilt verduurzamen moet u meestal kiezen tussen een groen dak of zonnepanelen. In vergelijking tot veel andere partijen integreert Solar Sedum beide technologieën optimaal, waardoor u geniet van alle voordelen van groen en zon.

Volledige integratie

Een volledige integratie van groendak onder de zonnepanelen, draagt zorgt voor voldoende licht, lucht en water om goed te groeien. Bovendien verkoelt de substraatlaag de zonnepanelen, waarmee u een hogere opbrengst realiseert.

Juiste Integratie van Zonnepanelen boven een groen dak met een Solar Sedum Airframe

Wanneer u een sedumdak met zonnepanelen gaat aanleggen wilt u de meest duurzame dakbedekking. In alle jaren van advies, uitvoer en installaties zien wij dat het gebruik van betere materialen leidt tot een duurzame en langetermijnoplossing met minder kosten en gedoe op latere momenten. Daarom werken wij met de beste merken, materialen en hoogste niveau partners om voor onze klanten de allerbeste ervaring te creëren, zowel nu als in de toekomst. Zo voldoen Solar Sedum Energiedaken aan de benodigde NEN-normen, wat de kans op brandgevaar en storing minimaliseert.

Wij bieden een persoonlijke aanpak met een oplossing op maat

Omdat er veel soorten daken zijn en ieder dak anders is willen wij u en uw dak eerst leren kennen voordat we zonnepanelen met groen dak plaatsen. Daarom denken onze ervaren experts graag met u mee en bent u verzekerd van een eerlijk en realistisch advies. Zo zorgen wij ervoor dat u het meeste uit uw dak kunt halen!

Wij geloven in de kracht van de natuur!

De natuur heeft oplossingen om de houdbaarheid van de wereld te versterken. Daarom willen wij de natuur terug brengen in de stad en tegelijk meer duurzame energie opwekken door daken optimaal te benutten.

Wilt u u ook duurzame dakbedekking en tegelijkertijd genieten van de voordelen van groen en zon? 
Met een Solar Sedum Energiedak heeft u een dak om trots op te zijn!

Platte daken & schuine daken

Onze oplossing werkt het beste op platte daken. Heeft u een schuin dak en wilt u groen dak met zonnepanelen plaatsen? Dan is deze oplossing iets lastiger. Dit betekent niet dat we u niet kunnen helpen, maar wel dat we iets ingenieuzer te werk moeten gaan.

Veel gestelde vragen

Groendak met zonnepanelen

Een groen dak met zonnepanelen gaat 2x zo lang mee, geeft tot 10% meer rendement en verkoelt uw woning. Hierdoor verdient u uw investering na 25 jaar tot wel 3 keer terug.
Ook een duurzaam dak?