GROEN dak met zonnepanelenAlles wat je wilt weten

En waarom ons Airframe zo belangrijk is.

Wanneer u het beste voor uw dak wilt bent u bij ons aan bij het juiste adres. Wij zijn de expert in de integratie van groen en zon.
Close-up van Sedum planten met zonnepanelen erachter
Haal het meeste uit uw dak!

Zon & groen optimaal integreren

We krijgen vaak de vraag of een groen dak in combinatie met zonnepanelen kan. Ja, een groen dak kan met zonnepanelen worden gecombineerd. Sterker nog, als u uw dakbedekking wilt verduurzamen moet u meestal kiezen tussen een groen dak of zonnepanelen. In vergelijking tot veel andere partijen integreert Solar Sedum sedumdak met zonnepanelen optimaal, waardoor u geniet van alle voordelen van groen en zon.

Volledige integratie

Groen loopt VOLLEDIG door onder de panelen
Juiste Integratie van Zonnepanelen boven een groen dak met een Solar Sedum Airframe
Groene cirkel met een checkmark in het midden
Groen EN zon
Groene cirkel met een checkmark in het midden
Maximale vitaliteit zonnepanelen
Groene cirkel met een checkmark in het midden
Groen floreert met de panelen mee

Groen dak onder bestaande panelen

Heeft u al zonnepanelen? Geen probleem. Hier kunnen wij groen dak onderleggen. Hierdoor haalt u nog meer rendement uit uw panelen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

1000 +

Woningen voorzien

Wij hebben veel ervaring

Voor u en uw omgeving

De voordelen van groen & zon

Een grijs getekend silhouet van een percentage teken

Hoogste
rendement

Meer lezen
Een grijs getekend silhouet van een zonnepaneel met een zon erboven

Slim
investeren

Meer lezen
Een grijs getekend silhouet van een  plant met twee stengels

Meer
biodiversiteit

Meer lezen
Een grijs getekend silhouet van een hand met drie munten erboven

Lagere
energierekening

Meer lezen
Een grijs getekend silhouet van een zonnepaneel

Airframes
zijn modulair

Meer lezen
Een grijs getekend silhouet van een huis

Uw pand
is meer waard

Meer lezen

Hoe klanten ons hebben ervaren

Darryl J - 5/5

"Enkele maanden genieten we van een Groendak en zonnepanelen die erboven hangen. Uitstekende service, professionele aanpak en advies, leveren wat er gevraagd wordt, goede communicatie vooraf, goede nazorg. Het gehele proces van offerte fase tot plaatsen tot nazorg wordt door heb gegroeid in een hele fijne en heldere manier van werken. Zeer tevreden over het gehele process en de kwaliteit is naar verwachting. Een echt aanrader!"

Joris van Dongen 5/5

"We waren specifiek op zoek naar een partij die zowel een groendak als zonnepanelen kon leggen. Bij Solar Sedum hebben we dit gevonden. Heel fijn in de communicatie en ze werken erg netjes. Het resultaat mag er wat ons betreft absoluut wezen. Nu na 2 maanden groeien de plantjes al mooi en we hebben al veel energie opgewekt met de uitstekend presenterende panelen."

Frans van den Berg 5/5

"Heb nu ruim 3 maanden een groen dak gecombineerd met zonnepanelen en heb spijt dat ik het niet eerder heb gedaan. De communicatie vooraf, tijdens en na de aanleg is uitstekend. Na de aanleg nog wat puntjes, die snel werden verholpen. Ze maken gebruik van plugjes, in plaats van plaggen. Het duurt daardoor wat langer eer dat het dak helemaal groen is, maar het wortelt wel veel beter en is daardoor minder droogtegevoelig. Niet twijfelen, maar gewoon doen!"

Everdien Gijsbers 5/5

"Wij hebben al een aantal jaren een groen dak. Toen wij ook zonnepanelen wilden viel het ons op dat veel bedrijven geen panelen wilden plaatsen op een groen dak. Solar Sedum gaf juist de voordelen aan van combinatie groen dak en zonnepanelen. Dus hebben wij gekozen voor Solar Sedum. Zij hebben goed werk geleverd en we zijn heel tevreden!"

Sander - 5/5

"Via Solar Sedum verduurzaming van mijn huis laten doen. Isolatie, groendak en zonnepanelen. Uitstekend werk, uitstekende service, van een jong en veelbelovend bedrijf, al met al zeer tevreden!"

Peter Groenenboom 5/5

"Eind 2021 heeft Solar Sedum van ons plat dak een groendak gemaakt. Met daar bovenop nog zonnepanelen. Ik kan niet anders dan positief zijn over dit bedrijf. Van begin tot het eind liep alles gesmeerd. Duidelijke informatie vooraf en alle afspraken werden stipt nagekomen. Vakkundig personeel en ook een prima nazorg. Ik zeg: ga zo door!"

Robert de Vette 5/5

"Wij hebben in het najaar van 2020 ons platte dak laten voorzien van een mooie sedumlaag met verschillende plantjes met daarop zonnepanelen. Wij zijn blij dat wij in zee zijn gegaan met Solar Sedum. De mensen van Solar Sedum zijn uiterst professioneel, duidelijk en heel klantvriendelijk in hun communicatie en bereid net even dat stapje extra te doen. Ze hebben ons ook goed begeleid in het aanvragen van subsidie. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en raden Solar Sedum dus zeker aan."

Bert Schroder 5/5

"Halverwege 2021 in gesprek geraakt met Solar Sedum. Een fantastisch professioneel bedrijf met een duidelijke visie. Antal Beck voorzag mij van een zeer uitgebreide offerte die hij ook nog eens diverse keren telefonisch heeft toegelicht. Zeer tevreden over de service die Solar Sedum levert, vijf sterren waard!"

Paul Claasen 5/5

"Solar Sedum heeft ons erg prettig geholpen met duidelijke informatie, goed overleg en een heel mooi sedumdak vol verschillende plantjes."
Tekening van een formulier
1. U vult vrijblijvend het offerte formulier in
Een tekening vak een oude telefoon met twee conversatiewolkjes eruit
2. Wij nemen binnen 5 werkdagen telefonisch contact met u op
Een tekening van een wereldbol met plantjes uit de schoorsteen
3. U krijgt van ons een persoonlijk advies en een prijsindicatie voor uw dak

Wat zijn uw interesses?

Omdat iedereen andere wensen heeft.

Solar Sedum Energiedak
1 / 4

U bent?

Wij leren u graag beter kennen!

2 / 4
Solar Sedum Energiedak

Uw contactgegevens

Vul de onderstaande gegevens in zodat we contact met u op kunnen nemen.

Uw voornaam*
Uw achternaam*
Uw telefoonnummer*
Uw e-mail adres*
Solar Sedum energiedak
3 / 4

Uw situatie

Wij bieden u graag een oplossing op maat.

Solar Sedum Energiedak
4 / 4
Bedankt, uw reactie is ontvangen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Oops! Er is iets fout gegaan bij het invullen van het formulier. Onze excuses voor het ongemak

Solar Sedum neemt alles voor u uit handen!

Wilt u verder kijken naar de combinatie tussen een groen dak en zonnepanelen, dan helpt Solar Sedum u daar graag bij verder. We kunnen alles voor u uit handen nemen en u volledig ontzorgen in het proces.

Wanneer u meer wilt weten

Veelgestelde vragen