Bedrijven

Een investering die tegelijkertijd zorgt voor verduurzaming van het pand, een verlaging van je energiekosten én dat je er uiteindelijk geld mee gaat verdienen. Heeft u er al eens aan gedacht om uw dak van kostenpost te veranderen in een energieleverancier? Of een daktuin waar u werknemers kunnen lunchen met etenswaar uit uw eigen moestuin?

De aanschaf van zonnepanelen is vandaag de dag een van de betere investeringen. Na de terugverdientijd profiteer je namelijk jarenlang van gratis energie. Bovendien verlengen groen- daken de levensduur van uw dak, waardoor u bijna de helft aan onderhoudskosten kwijt zult zijn. Ook verhoogt u met een Solar Sedum dak de waarde van uw pand.

Groene daken bieden daarnaast ook veel voordelen voor uw personeel. Uit een Amerikaanse studie blijkt dat groen een meetbare effectieve waarde levert aan de gezondheid en productiviteit van werknemers. Prestaties op de werkvloer verbeteren. Investeren in groen leidt ook tot minder ziekteverzuim, blijkt uit onderzoek van KPMG.

Neem contact met ons op voor meer informatie